Upgrade Hondenmand Relax Orthopedische vulling |

Upgrade Hondenmand Relax Orthopedische vulling
Deze upgrade voor de hondenmand Relax van Dogsfavorite bestaat uit een orthopedische vulling met geheugenschuim. Het geheugenschuim in de vulling zorgt voor drukverlaging waardoor uw hond in een ontspannen en natuurlijke houding slaapt en de gewrichten en spieren zullen ontspannen. Ook past het geheugenschuim zich aan de vorm en het gewicht van de hond en wordt ook de wervelkolom op een perfecte manier ondersteund. Gebruik van geheugenschuim in een hondenmand, net als in een gewoon matras, voorkomt het ontstaan van drukpunten.
De vulling wordt in de fabriek in de mand geplaatst zodat de mand compleet met de orthopedische vulling wordt geleverd.
Een vulling met geheugenschuim wordt ook aanbevolen voor honden met de volgende aandoeningen:
– artrose
– dysplasie van de elleboog
– dysplasie van de heup
– overgewicht
– na een operatie
– oudere honden
De vulling is 5 cm dik en is gecertificeerd volgens ÖKO-TEX® Standard 100.
De levertijd van een orthopedische vulling bedraagt ca. 7 werkdagen. De vulling wordt door de fabrikant direct in de door u bestelde mand geplaatst.
U bestelt eerst de door u gewenste hondenmand en bestelt vervolgens de upgrade – denkt u eraan dat de maten moeten overeenkomen (dus bijvoorbeeld de mand in de maat M ? Dan kiest u ook voor de upgrade maat M). Levering van een orthopedische vulling betekent maatwerk – er gelden afwijkende levervoorwaarden (niet ruilen, niet retourneren).

Prijs: 36.00
Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...