Orthopedische Hondenmand Bruin | 4260268971252

Orthopedische Hondenbed Bruin
Deze unieke hondenmanden zijn ontworpen voor honden die graag in een mand slapen met een opstaande rand. De hoogte en stevigheid van de rand is zo ontworpen dat de wervelkolom van de hond optimaal is ondersteund. Bovendien kunnen de viervoetige vrienden in de bedden knuffelen en tegen de randen leunen en liggen.
De manden zijn gevuld met het speciaal ontworpen vulmateriaal, de dokter Bark back-to-shape stof. Dit bestaat uit speciaal behandeld gesiliconiseerd, bolvormig vulmateriaal dat als een veer werkt. Deze innovatieve Doctor Bark-technologie zorgt ervoor dat de verstrengelde vezels van het vulmateriaal er uitzien als een net, vergelijkbaar met het oppervlak van water. De drukbelasting wordt daarmee gecompenseerd. Dankzij dit gepatenteerde vulmateriaal behouden de manden hun vorm en daarmee hun orthopedische functie.
Er is voor extra comfort een bijpassende hondendeken die precies in de hondenmand past. Verder is er een bijpassende hondenkussen voor deze hondenmand verkrijgbaar.
Eigenschappen:
Materiaal: katoen
Gewicht: 300 gr/qm
Dry Fit Comfort
UV Constant, dus bestand tegen zonlicht
Zoals alle producten van Doctor Bark, kan de hondenmand op 95 °C worden gewassen en is ook geschikt voor wasdrogers – op de laagste stand. Na het wassen op kooktemperatuur (95 ° C) worden alle soorten vuil, ziektekiemen en parasieten uit de stof gewassen. En op deze temperatuur lost lichaamsvet en talg volledig op uit het hondenbed. Lichaamsvet en talg zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ernstige hondengeuren.
Kleur: bruin.
Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten

Prijs: 209.00
Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...