Hondendraagtas Zwart Leer |

Hondendraagtas Leer Zwart
Een schitterende design hondendraagtas, die met veel zorg wordt gemaakt van zacht en soepel leer. De luxe tas is zeer goed geschikt als u met uw hond op stap gaat of gaat winkelen. De draagtas is speciaal gemaakt voor de kleinere honden en kan natuurlijk ook voor een kat worden gebruikt.
Deze hondendraagtas wordt door vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen geaccepteerd om in de cabine mee te nemen (wel altijd van tevoren controleren bij de luchtvaartmaatschappij, daar de regels per maatschappij verschillen).
De prachtige tas is voorzien van een opbergvakje aan de voorzijde en wordt compleet geleverd met schouderbanden zodat de tas ook over de schouder kan worden gedragen.
Aan de bovenzijde van de tas bevinden zich twee stevige ritssluitingen, die over de gehele lengte van de tas kunnen worden geopend. Hierdoor kunt u de hond gemakkelijk in en uit de tas halen. Aan de zijkant bevindt zich een opening met gaas voor ventilatie, deze kan afgesloten worden. Aan de andere zijkant bevinden zich nog twee ventilatie openingen.
Binnenin de tas bevindt zich nog een stevige musketon haak waaraan u de hond kunt vastmaken.
Uw hond zal heerlijk kunnen liggen in de tas op een zacht kussen. Het kussen is uitneembaar zodat u het gemakkelijk kunt reinigen.
Wij adviseren u om altijd de hond op te meten voordat u bestelt, zie hieronder de afmetingen van de tas.
Kleur: zwart.
Maat
Afmetingen
Max. gewicht hond
S
34,0 x 23,5 x 21,0 cm
3.5 kg
M
38,0 x 25,5 x 23,5 cm
5.0 kg
L
42,0 x 26,0 x 28,0 cm
8.0 kg

Prijs: 339.00
Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...