Honden Autostoel Car Cuddler Bruin |

Honden Autostoel Car Cuddler Bruin
Een bruine hondenmand, die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de auto. U bevestigt de mand snel en gemakkelijk aan de hoofdsteunen: aan de bovenkant bevindt zich een stevige verstelbare nylon band. De mand is geschikt voor ieder type auto met verstelbare hoofdsteunen. Voor extra veiligheid kunt u een autogordel over het zitje vastmaken, aan de onderkant bevinden zich twee openingen waardoor de autogordel vastgeklikt kan worden in de sluiting.
De mand is geschikt voor kleinere honden tot max. 14 kg. De hondenmand is gemaakt van een fijne suède stof, het liggedeelte heeft een imitatie schapenvacht.
De mand is op max. 30 graden wasbaar.
Voor extra veiligheid voor de hond, raden wij u sterk aan om de hond aan te lijnen met een speciale veiligheidsriem. Hiervoor is een aantrekkelijke voordeelbundel beschikbaar.
Aan de onderkant is er een nylon band met rolletje dat u kunt vastduwen tussen de stoel of bank, waardoor het zitje stabiel blijft zitten. Tot slot is er ook een verstelbare band aan de onderzijde die u over de hoek aan de onderkant van de stoel kunt vastmaken.
Afmetingen: 50 x 63 cm. 
Kleur: bruin. Liggedeelte: 40 x 42 cm.

Prijs: 49.00
Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...